В момента не се извършват онлайн поръчки!

YELLOW – НОВОТО СЕЗОННО МЕНЮ В КОТО

Облечен в жълто, месец октомври ни увлича с живописните си гледки и бавни удоволствия. KOTO избира октомври да поднесе своето сезонно меню в жълто. Кодът е Yellow Month – специални предложения от нашата кухня и специално шампанско от любимия ни партньор Veuve Clicquot. 

Носталгичен аромат на солен въздух ще доловите в селекцията ни от морски дарове. Главният герой идва със сезонния улов – калкан, приготвен на дървени въглища или тиган. И още. Том ям с кралски скариди. Салата със стек от жълтоперест тон. Запечените миди Сен Жак с мус от снежен рак и див лук са KOTO традиция, която този месец може да бъде отбелязана с чаша хубаво шампанско на специална цена.

В основата на нашето Yellow меню е и вкусът на тиква. Ще я опитате в красива салата с карамелизирани жълто-оранжеви късчета, козе сирене, орехи и фризе. Тиквата е акцент и в перфектно балансирано ризото с маскрапоне и пекорино, а истинското изкушение идва с десерта – перфектна презентация на тиквено тирамису с канела и запечени тиквени семки.

И много шампанско. Ужасно добро шампанско.

В Yellow Month КОТО създаде сезонно меню изцяло, подходящо за любимата напитка на французите. Каним Ви да опитате нашите ястия в изисканата компания на Veuve Cliquot, което този месец е на специална цена. С всяка поръчка на бутилка шампанско поднасяме и специален комплимент!

Есента. Богата, уютна и щедра ще завършим на 31 октомври с интересно Yelloween Menu отново съчетано с балончета. Това е и нашият Yellow Month.

Очакваме Ви. 

Popular Articles

Newsletter

Tsar Kaloyan 6
Sofia, Bulgaria

© Rila Cafe Ltd. All rights reserved.
Developed by [db]