В момента не се извършват онлайн поръчки!
Облечен в жълто, месец октомври ни увлича с живописните си гледки и бавни удоволствия. KOTO избира октомври да поднесе своето сезонно меню в жълто. Кодът е Yellow Month – специални предложения от нашата кухня и специално шампанско от любимия ни партньор Veuve Clicquot.
Носталгичен аромат на солен въздух ще доловите в селекцията ни от морски дарове. Главният герой идва със сезонния улов – калкан, приготвен на дървени въглища или тиган. И още. Том ям с кралски скариди. Салата със стек от жълтоперест тон. Запечените миди Сен Жак с мус от снежен рак и див лук са KOTO традиция, която този месец може да бъде отбелязана с чаша хубаво шампанско на специална цена.
В основата на нашето Yellow меню е и вкусът на тиква. Ще я опитате в красива салата с карамелизирани жълто-оранжеви късчета, козе сирене, орехи и фризе. Тиквата е акцент и в перфектно балансирано ризото с маскрапоне и пекорино, а истинското изкушение идва с десерта – перфектна презентация на тиквено тирамису с канела и запечени тиквени семки.
И много шампанско. Ужасно добро шампанско.
В Yellow Month КОТО създаде сезонно меню изцяло, подходящо за любимата напитка на французите. Каним Ви да опитате нашите ястия в изисканата компания на Veuve Cliquot, което този месец е на специална цена. С всяка поръчка на бутилка шампанско поднасяме и специален комплимент!
Есента. Богата, уютна и щедра ще завършим на 31 октомври с интересно Yelloween Menu отново съчетано с балончета. Това е и нашият Yellow Month.
Очакваме Ви.
Изпращаме последните топли дни на годината с нови сезонни алкохолни и безалкохолни коктейли, вдъхновени от далечна Япония, нейното културно наследство и природни забележителности. Зад бара на KOTO застава неговият мениджър и визионер – Николай Трендафилов, чийто стил в създаването на коктейли свързваме с наситените аромати и мисковете с повече съставки.
Най-новият ресторант в сърцето на София ще се казва Moshi Moshi (Моши Моши), което в превод означава “Здравей!”
С кратко и ясно меню, създадено под супервизията на японския шеф-готвач Такеши Ито, през октомври в София отваря врати Sake & Sushi ресторантът Moshi Moshi. Освен автентично суши, приготвени по метода на шеф Ито, ресторантът ще предлага и умна селекция от авторски ястия, робата и темпура, изпълнени във високия стандарт на съвременната японска кухня. Менюто ще включва още подбрани предястия, десерти и специално разработени от суши мастер Ито и шеф Георги Янев мисо маринати със соеви сосове, които ще зреят на място. Дълга листа със саке напитки ще допълва храната в Moshi Moshi и ще релаксира гостите на ресторанта в духа на доброто саке преживяване.