В момента не се извършват онлайн поръчки!

Всичко за мястото

КОТО е новото социално място в София. Не Ви е нужна членска карта, а само добро настроение и стил. Място, в което можете да откриете всичко нужно за едно добро преживяване, независимо дали сте тук на романтична среща или просто на бърз обяд с приятели. КОТО е новото черно с основание – приляга на всекиго за всeки повод.

About us

2017: Ние започнахме

Chef’s Room

Можем да изненадаме дори най-изисканото небце с вкусни азиатски фюжън ястия. Добре дошли сте за сутрешно кафе, бизнес обяд или прекрасна вечеря със семейство и приятели. И когато вечерта узрее, атмосферата на бара и музиката се съчетават за незабравимо и завършено преживяване. Светлините бавно се намаляват и DJ-я поема контрола върху настровението. Вечерта постепенно те понася към други усещания, с авторски коктейли и звънки наздравици. КОТО не е просто ресторант, както и черното не е просто цвят – това е начин на живот – разнообразен, динамичен и глобален, събирайки вкусовете на Азия, превърнати в модерна и вълнуваща концепция. КОТО е новото черно! 

Ние търсим точно теб

Винаги търсим професионалисти

Ако сте позитивни, амбициозни, комуникативни и се интересувате от сервизната индустрия, особено добра храна и внимателно селектирани напитки, изпратете ни вашето СV  и снимка на info@koto.bg

Tsar Kaloyan 6
Sofia, Bulgaria

© Rila Cafe Ltd. All rights reserved. Developed by [db].